20170417_123222.jpg

Mummo tuppaa viemään lahjaksi villasukkia. Huhtikuussa oli sekä nimipäivät että syntymäpäivät. Nimipäiviä viettävä sai Tiina Kuun suunnittelemat Quintessence II -sukat. Sukat on neulottu Novitan 7-veljestä. Kuusivuotta täyttävä prinsessa sai Niina Laitisen suunniittelemat pääsiäissukat lasten koossa.  Näihinkin ohje löytyy ravelrysta.  Seiskaveikasta neuloin nämäkin. Facebookissa oli näihin liityvä KAL ja ohje tuli osissa aina aamuisin.

 

20170319_124515.jpg

Osallistuin tammihelmikuussa Ystävänpäivä-sukkien neulonttaan. Tämäkin oli KAL ja ohje tuli aamuisin Facebookin ryhmään. Löytyy myös ravelrysta.  Seitsemää veljestä nämäkin sukat.

 

20170319_124354.jpg

Näitä innostuin sitten neulomaan kahdet sukat. Harmaasävyiset meni maaliskuussa miniälle syntymäpäivälahjaksi. Niistä tuli oikein hyvät, kooltaan noin 37. Sinipunaisista tunnustan että niistä tuli jalkaterästä toisesta huomattavasti isompi eli löysempää neulosta ja ajattelin sen neuloa uusiksi mutta se on vielä tekemättä, sekä langanpäät päättelemättä. Sinipunaiset olin ajatellut ihan omaan 39:n jalkaan. Kesäloma on vielä edessäpäin, ehkäpä silloin viimmeistelen nuo valmiiksi. Kesälomalle olen myös säästänyt parin huivin pingotuksen, kolmas pingotettava on tulossa puikoilla.
Puikoilla on myös villatakki ja villasukat ja suunnitelmissa toisetkin sukat. Muistan kun joskun aikoja sitten ajattelin että uutta käsityötä ei voi aloittaa ennenkuin entinen on tehty valmiiksi. Niin en todellakaan ajattele enää vaan monta neulomusta on meneillään yhtä aikaa.