kollaasi%20Revontulet.jpg

 

Vihreä Revontuli, lankana  Aade Löng 190 grammaa, puikot 5.5
Sateenkaari Revontuli, Teksrena 196 grammaa, puikot 5.5

Vihreä neulottu jo ennen vuodenvaihdetta mutta pingotettu vasta nyt keväällä. Sateenkaarenväreissä oleva on Tallinnasta Vanhasta Kaupungista ostettua lankaa. Hyllyssä oli osassa langoista Liettualaisen Teksrena vyöte ja ymmärsin myyjän jutuista että tämäkin lanka olisi sieltä peräisin.

 

024.jpg 

Merenneito, ohje löytyy ensimmäisestä Tölkkidesing-kirjasta

Tähän tilasin Hilos La Espiga-lankaa, virkkuukoukku 2.5. Seuraavaan kokeilen isompaa koukkua. Vähän oli vaikeuksia saada laukkua ja kahvaa ommeltua yhteen. Toivon mukaan ompeleet kestävät käyttöä.
Laukun sai syntymäpäivälahjaksi rakas miniä.

Kevätväsymystä on ollut ilmassa, vaikka muita vaivanneelta sitkeältä flunssalta olenkin säästynyt. Voihan se tosin iskeä vieläkin. Pitkäaikainen työ loppui helmikuun alkupuolella ja olin varautunut työttömyyteen mutta ilokseni uutta työtä löytyi melkein heti. Tosin työt ovat olleet muutaman päivän ja kolmen viikon jaksoissa, mutta niitä on toistaiseksi riittänyt. Voimia vaan on vienyt ja unettomuutta aiheuttanut uusien asioiden oppiminen ja muistaminen.
Neulerintamalla on hiljalleen valmistunut villatakkia, tarvitsisi vain etureunat neuloa ja napit ostaa. Tähän käsityöpuoleen tuo kevät väsymys on vaikuttanut eniten, monesti en ole tehnyt mitään työpäivän jälkeen, huilannut vaan sohvalla töllöä tuijotellen. Laiskasti olen käynyt muiden blogeja lukemassa ja kommentoimassa, mutta siihen ainakin on tulossa muutos myöhästyneenä uuden vuoden lupauksena.