Mummo sai näin kivan äitienpäivä-kukan. Kauniisti päällystettyyn purkkiin oli kylvetty auringonkukkia. Siirsin niistä muutaman erikseen kasvamaan ja nyt on mietinnän alla miten saisin ne pihalle kasvamaan. Pihallani ei ole kukkapenkkiä, kukkia on vain ruukuissa. Vielä nämä ovat purkeissa mutta huomena on vapaapäivä ja suunnitelmissa on istutushommia, pitää vaan keksiä mihin nämä istutan.


WP_000271-normal.jpg


Kukkien tuoja toivoi aikaisemmin keväällä mummon neulovan hänelle takin ja laittavan siihen Hello Kitty-napit.

WP_000282-normal.jpg


Varmuuden vuoksi ehdotin muunkinlaisia nappeja mutta Hello Kityt vei voiton. En muistanutkaan että olin niitä ostanut ekan kerran Tallinnan Karnaluksissa käydessäni. 
Samoja nappeja on jo neulemekossa, jonka neuloin pari vuotta sitten ja joka on ekana kuvana tässä blogissa. Takki on lankojen päättelyä vaille valmis. Jätin sen tähän vaiheeseen ja aloitin neulomaan pienemmälle prinsessalle omaa takkia.
Neuloin niin innokkaasti että unohdin tehdä siihen napinläven. Vähän aikaa mietin että jospa sen olisi tehnyt vain neljällä napilla mutta päädyin purkamaan sen viisi senttiä. Riittäähän neulomista kun väliilä purkaa ja neulo uudestaan. 


WP_000284-normal.jpg

Valmistumisia hidastaa myös into aloittaa uusia töitä vaikka edellisetkään eivät ole valmiita. Tilasin Titityyn verkkokaupasta vähän lankaa ja neliskanttiset neulepuikot. Pitihän niitä kokeille ja ainakin ekan sukan varren jälkeen tuntuvat ihan käyviltä puikoilta. Tämä Polkka-lanka ei ollut siinä tilauksessa, tämä on jostain paikallisesta kaupasta ostettua.
Titityystä tilasin huivilankaa ja mustaa kalalankaa klipsutöitä varten.