WP_000208-normal.jpg

Olga-mummon-sukka ohjeella Austermann Step-langasta sukat.
Lankaa kului 72 grammaa. Puikot 2.5.
Varressa 18 silmukkaa puikolla, teräosassa 16 pohjaosassa ja mallineuleessa 18 silmukkaa. En tehnyt ihan ohjeen mukaan vaan jätin nilkan kohdalta joustinneuleen pois. Reunaan tein helmineuletta kaksi kerrosta, olisi kannattanut tehdä muutama enemmän tai ohjeen mukaan nurjia kaksi kerrosta. Reuna vähän kääntyy rullalle mutta eihän se käyttöä haittaa. Mukava mallineule, näitä tulee varmasti tehtyä lisää.


WP_000212-normal.jpg

En halunnut klipsulaukusta mitään maksuksi mutta saaja halusi minut jotenkin palkita. Sain tämmöisen kiitoskukkasen. Mukavia ja tarpeellisia tarvikkeita uusia laukkuja varten.


WP_000213-normal.jpg

Nyt on puikoilla puuvillaa, kesää kohti kun ollaan menossa. Alku vähän kangertelee mutta se ei ole uutta minulle. Harvassa ovat ne työt joita en ensialkuun muutaman kerran pura ja aloita uudestaan. Ohjeen nappasin DROPSsin sivuilta, olen sieltä ennenkin hyviä ohjeita löytänyt. Ohjeessa oli lankana Alpaca ja vähän jänskättää että onnistuuko puuvillasta. Jos ei onnistu niin sitten vaihdetaan ohjetta tai neuletta. Ajattelin tehdä vaan tuon takin isoimman ohje-koon mukaan ja nappeissa saisi kuulemma olla
Hello Kitty.