Valmiit käsityöt loistavat poissaolollaan. Useampikin on kesken ja uusia aloitettu. Klipsuja olen virkkailut mutta valmiiksi asti en ole saanut yhtään työtä. Neljä erilaista on kesken, yksi ehkä saa purkutuomion, yksi on vuoria ja vetoketjua vailla, yksi kokeilu ja yksi muuten vaan aloitettu. Lankaa olen onnistunut hankkimaan, ihan ulkomailta asti, paketti on vielä postissa. Huomena ohjelmassa matka Tallinnaan ja tarkoitus on käydä Karnaluksissa. Pakko tunnustaa että osa sieltä viimeksi hankituista langoista on vielä neulomatta mutta ovatpahan valmiina kun inspis iskee.

WP_000497-normal.jpg

Olen sentäs yhdet sukat Olga-mummon ohjeella saanut valmiiksi asti. Lankana Novitan Polkka puna-oranssi-harmaa. (130 grammaa), puikkoina neliskanttiset Squaret 3.75 mm. Koko näissä n. 37-38, eli omaan jalkaan pienet, joku saa lahjaksi kun tarvetta ilmenee.
Puikot ovat erilaiset neuloa mutta nämä eivät jää ainoiksi sukiksi jotka näillä neulon. Kuvassa vähän pilkistää klipsujakin mutta niistä sitten kun saan jotain valmista aikaiseksi.

Loman tämä osuus on kulunut hujauksessa, onneksi syyskuussa on vielä viikko lomaa. Keskeneräiset käsityötkin valmistuvat ehkä syksyn mittaan. Huomista matkaa vartenkin on neulominen jo valmiina ei tartte uutta aloittaa.  Tallinnassa olemme yön yli ja matkaseurakin on käsitöitä harrastavaa.