Tämän vuoden joulu on jo ehtinyt Tapaninpäivään. Aattona jännitettin pukin tuloa ja tulihan se kiireinen pukki tuoden paljon lahjoja. Parista paketista paljastui tälläiset joulunpunaiset siililapaset. Ohje on otettu No vitan sivuilta, lankana Nalle ja pörröisenä lankana Schachenmayr Brazilia. Resorin ja kärkikavennukset tein pyörönä ja vain tuon pörröisen osuuden tein tasona.

Olimme kokoontuneet aatona tyttösten kotiin pukkia vastaanottamaan. 
Pukki muisti myös mummoa. Ensimmäinen puhelin minkä muistan oli tuvan seinässä ja sillä soitettiin keskukseen, joka yhdisti puhelun haluttuun paikkaan. Nyt minulla on puhelin jota sormella hipaistaan kun halutaan vastata. Niin se kehitys kulkee.

Värikkäät sukat löytyivät mummon neulekorista Joulupäivänä. Lankana Novitan Papukaija, n. 50g. Kokoa sukilla n.24- 25.
Joulupäivän kokoonnuimme meille jouluruuan äärelle. Ruoka tuntui maistuvan ainakin sukkien saajalle, mikä mummoa suuresti ilahdutti. Sukat ovat kooltaan sattuvat myös pienempään jalkaan tarpeen mukaan.

Nalle Luontopolku Joulupuu-langasta tehdyt sukat ja lapaset matkasivat neljävuotislahjaksi joulukuun 10 päivä.
Synttärisankaria kiinnosti huomattavasti enemmän paketista löytynyt poni kuin nämä. Pikkusisko näitä sovitteli ja äiti kiitteli niin että eiköhän näillekin käyttöä löydy. Sukkien kokona n.26.