Lomaa kulunut viikko ja tapahtunut paljon.
Viime viikon aloitti mansikoiden pakastus ja mansikkakakku.


WP_000394-normal.jpg


Tiistaina ilahduttivat tytöt mummoa yökyläilemällä. Keskiviikkona heidän kotiuduttua suuntasimme kohti Tamperetta ja Hopealinjojen Tammekoski-laivaa.

WP_000436-normal.jpg

Laivalla esiintyi Costello Hautamäki, joka on minun artistisuosikki numero yksi. Ilma oli kaunis ja maisemat upeat. Tampereella kävimme ennen risteilyä syömässä Hullussa Porossa eli matkaan sisältyi himpun verran lappitunnelmaakin.
Iso kiitos matkan minulle järjästäneille kamuille.

Yöksi ajoimme Sastamalaan jossa seuraavana päivänä tutustuimme paanukattoiseen Tyrvään Pyhän Olavin kirkkoon. Kirkko oli mahtava ja näkemisen arvoinen.


WP_000459-normal.jpg

Sastamalasta löytyi myös Herra Hakkaraisen talo josta tuli hankittua muutama tuliainen pikkutytöille. Ihan itse taloon emme menneet mutta myymälässä kävimme. Vietimme vielä toisenkin yön samalla seudulla ennenkuin suuntasimme Helsinkiin yhdeksi yöksi. Lauantain vietimme mm. Hakaniemen kauppahalliin tutustuen. Kotimatka kulki Ikean kautta, muutama pikkutavara sieltäkin mukaan tarttui.

Neulominen oli matkassa mukana mutta paljoa en neulonut. Automatkoilla olisi ollut hyvä tilaisuus neuloa mutta tulen huonovointiseksi autossa neuloessa niinpä keskityin vain maisemien katseluun.