Toiset pöllölapaset Nalle-langasta. Koko naisten pieneen käteen.
Painoa 56 grammaa. Puikot resorissa kolme ja muuten kolme ja puoli.
Ohje löytyy maksullisena Ravelrysta.

WP_000088-normal.jpg

Väri on oikein onnistunut, mutta lapaset ei.  Ensimmäisissä lapasissa neuloin liian tiukkaa ja näissä yritin välttää sen. Tein sitten liian löysää ja nämäkään eivät ole niin hyvät kuin pitäisi. Ajattelin näitä lahjaksi niin että harmittaa tuo moka. Viikolla syntymäpäiviä viettänyt miniäni nämä saa jos huolii. Kai se on sitten tehtävä vielä kolmannet lapaset joissa on yritettävä vältää nämä mokat. 

Kuvassa  näkyy vähän klipsuista aloitettua tekelettä. Katsotaan saanko siitä mitään aikaiseksi. Klipsuja on kertynyt aika kasa, olen niitä tutuilta kerjännyt ja saanut.
ISO KIITOS niistä kuuluu useammallekin kerääjälle.


WP_000087-normal.jpg

Kostutin näitä ja pidin kostean liinan alla mutta epätasaisilta nuo näyttävät. Resorin neuloin kiertäen ja hyvinhän se tuohon istuu. Nyt puikoilla on samanlaiset ryppyvarsisukat kuin aikaisemmin tein. Lomaa olen viikon viettänyt ja kaksiviikkoa on tähän perään lomarahanvaihtovapaata. Tulee nyt ainakin levättyä kunnolla ja ehkä vähän neulottua.


WP_000079-normal.jpg

Ennen lomaa vietin pariviikoa savuisissa tunnelmissa ulkohommissa. Tarkoitus oli opettaa tuon puilla toimivan laitteen käyttöä. Toivotaan että jotain keittämiseen liityvää tarttui oppilaideni mieleen. Ainakin ruuat valmistuivat hyvin ja ajallaan sekä olivat maistuvia.